Kuka

Arja Dahlberg

Sydäntäni lähellä on aina ollut nuoret, nuorten aikuisten ja perheiden hyvinvointi. Onnellisuus ja hyvinvointi rakentuu pienistä asioista, on hyvä olla, kun palikat ovat oikeilla paikoillaan. Uskon että jokainen tekee parhaansa ja se riittää. Lyhytterapia auttaa meitä tässä elämänmittaisessa matkassamme. Erilaisuutemme on rikkaus!

Minulla on monen vuoden kokemus koulumaailmasta sekä vahva tausta yritysmaailmasta ja esimiestyöstä.

Olen ohjaaja, valmentaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, FM.

Tulevan vuoden aikana myös Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen -valmentaja.

“Ehdottoman aito kiinnostus elämääni, yksinäisyyteeni, läsnäolo oli niin vaikuttavaa että pääsin ilon puolelle ja löysin uusia voimia”

Nainen, 63 v

”Hitto, Arska tajusi mun koulujutut ku motii ei oo. Välitti oikeesti mun fiiliksist ja tajus. Meen uusiks, ei oo häpee.”

Nuori mies, 15 v

“Pääsin pohtii asioita, pysyy realiteetit ja semmonen realismi vahvasti mukana vaikka tilaa on mille tunteille tahansa. Ne ei pääse vellomaan möykkynä josta sit ei pääse eteenpäin vaan sieltä saadaan kahlattua se punainenlanka ja oikeita ratkaisuja ja tapoja toimia, ihan huippua!”

Nuori nainen, 20 v

”Pohdin työpaikan ja uran vaihtoa. Löysin lisää vaihtoehtoja uralleni ja sain uusia ajatusmalleja mitä toteuttaa ihan elämässäkin. Arja oli ihan huippu valmentaja, huumorintajuinen tsemppari”

Mies, 36 v